Поиск по этому блогу

Klark651

Loading...

вторник, 18 августа 2015 г.

På sätt att få pengar från befolkningen

Fastighetsskatten kommer att drabba "Chrusjtjov"18:09 2014/11/25Olga Lyubimov artikeln från veckotidningen "argument och fakta" № 48 2014/11/25
   
Enhällighet myndigheterna har visat större städer i landet, i förra veckan att godkänna skattesatsen för hus, lägenheter, garage och trädgård.Det viktigaste - platsenI Kazan, Nizhnekamsk Chelny, Yelabuga, Zelenodolsk och andra städer i siffrorna är desamma: 0,2% för rum och lägenheter, 0,3% - för bostäder, 0,1% - för hozstroeny högst 50 kvmMen att betala (sedan 2016) alla är olika. Sedan 2015 fastighetsskatt för fysiska personer som faktiskt kommer att betraktas marknadspriset - på grundval av fastighetsvärdet."Det viktigaste kriteriet för denna bedömning - location. Det går inte att samma lägenhet i Kazan och Pestretzoff kostar samma, - säger Andrey Savelyev, chef för kommittén för Guild of Realtors RT. - Det är viktigt eftersom de material som huset är byggt, populariteten av platsen ".


I mayoralty av Kazan specifik betalningsbeloppen inte namnges, att sockra pillret av det faktum att skatten på mätaren kommer att växa smidigt."Hela beloppet kommer att betalas endast 2020 - förklarar Radik Shafigullin, chef finupravleniya. - Mängden skatt under de första fyra skatteperioder ska beräknas enligt formeln, vilket ger en årlig ökning på 20% av skillnaden mellan den nya och den tidigare skatt ".Röstade emot beslutet om skattesatser Kazan stadsduman vice Ilgizyar Valeev kallar det "dubbelbeskattning" och förväntar domar, klagomål från allmänheten. "Shack reparation för sina pengar, vilket ökar dess fastighetsvärdet. Och för de pengar jag kommer att betala en högre fastighetsskatt? - Grovt förolämpa sade han. - Dessutom, enligt min mening, vi har likställas värdet av fastigheten till kostnaden för ett fat olja. Kommer billig olja - inte kommer att finnas tillräckligt med pengar i budgeten. Så ökar fastighetsvärdet av mark och fastigheter. Jag är emot en sådan mekanism för att komplettera budgeten. "Men riksdagsledamöterna tyckte det nya systemet för att vara rättvis."Med ett enhetligt förhållningssätt till alla objekt omfattas av skatten är nu 646 fastigheter under uppförande - säger Damir Mukhametshin, Kazan stadsduman suppleant. -. Liksom nästan 29 tusen Faciliteter inte tidigare haft lagervärdet och beskattas inte ".Unna digEnligt verkställande utskott, en tredjedel av Kazan, kommer denna skatt inte betala. Listan över förmånstagare - pensionärer, invalid I och II grupper, funktionshindrade sedan barndomen, krigsveteraner, och slåss, Tjernobyl - 15 kategorier i alla. Plus, kommer skattetrycket minskar och mer på grund av det faktum att de inte kommer att ta fastighetsskatt från ägarna till lokalerna i flerbostadshus."Lär fastighets kostnaden för bostäder är möjligt i Fastighets avdelningen - råder Alexander Savelyev. - Det finns redan nya uppgifter om fastighetstaxering. Eller titta på data från fastighets pass av lägenheten - men bara utfärdas 2014 ".

Enligt experter, den största skattehöjningen för lägenheter i äldre hus - ". Leningradok" "hruschёvok" och De skiljer sig från fastighetsvärdet av lagret med 10-15 gånger.Ungefärlig kostnad av skatten kan beräknas med. Ut ur området 20 kvm skatteavdrag och multiplicera den resulterande siffran med det genomsnittliga priset på en meter i området, och skattesatsen. Till exempel, ägare av fyra Kazan Leningradki betala mer än 6 tusen. Gnid!.

Комментариев нет:

Отправить комментарий