Поиск по этому блогу

Klark651

Loading...

суббота, 29 июля 2017 г.

Het beleid is gericht op de verarming van het volk

Een derde van de Russen kan het niet kopen van een worst: poll geschokt
En één op de vijf bespaart op groenten
De Bank van Rusland zei over de verbetering van het consumentenvertrouwen van de burgers. Volgens de in januari te beoordelen, de Centrale Bank op basis van de resultaten van de poll Fonds "oud", een kwart van de Russen geloven dat volgend jaar hun financiële situatie zal verbeteren. Terwijl velen blijven om te besparen op voedsel, volgt uit de evaluatie. Een dergelijke paradox nauwelijks aanleiding geeft tot optimisme.
 Zoals gerapporteerd in de Centrale Bank, in januari opgenomen de maximale waarde van positieve verwachtingen van burgers over hun rijkdom. Zelfs in het derde kwartaal van 2016, de verslechtering van het welzijn opgemerkt door 40% van de Russen, nu tot ongeveer 30%. Volgens de Centrale Bank, de index of consumer sentiment steeg voor de tweede maand op een rij.
Opgemerkt wordt dat de Russen begonnen om meer te kopen — 21% van de respondenten geeft aan momenteel is geschikt voor grote aankopen (meubels,elektronica, onroerend goed). Tegelijkertijd 23% van de respondenten genoemd het huidige periode is het meest geschikt voor besparingen. Opgemerkt wordt dat in het afgelopen jaar, een aantal van de respondenten niet alleen niet verslechteren, maar ook verbeteren van de materiële omstandigheden van het leven. Echter, deze "lucky" niet vaak slechts 1%. Zoals is samengevat in de review van de Centrale Bank, het sentiment in de markt is veranderd voor het beter dankzij de lagere inflatie (jaar twee keer van 12,9% naar 5,4%), de groei van de lonen en het terugdringen van de werkloosheid.
Ook de Centrale Bank merkt op dat in januari bleef de daling in de inflatie-verwachtingen van de bevolking, zij het in een traag tempo. De meerderheid van de Russen is van mening dat de inflatie zal blijven op het huidige niveau, en slechts een kwart van de respondenten denkt dat de verwezenlijking van een doelstelling van 4% vastgesteld door de Centrale Bank.
Op hetzelfde moment, de review van de Bank van Rusland biedt veel meer deprimerende nummers die niet echt overeen komen met de bevindingen over het groeiende optimisme van de consument. Volgens de enquête, de helft van de burgers in het afgelopen jaar moesten afzien van de geplande uitgaven, in het bijzonder, renovatie, aankoop van meubilair en zelfs een behandeling. Elke vijfde weigert te koop groenten en fruit van elke vier slaat op de kleding, en een derde van de ondervraagden kon geen geld uitgeven, zelfs op de worst, kaas en vis.
Door de manier, dat als gevolg van de crisis, de Russen zijn gedwongen te scherpen hun riemen, volgens bijna alle polls voor de laatste keer. Volgens "Levada Center," 58% van de landgenoten bezuinigen op eten, en wetenschappers van de HSE in januari bleek dat de heersende meerderheid (90%) zeker stijging van de prijzen. Terwijl de helft van de respondenten is van mening dat in 2016 de situatie in de economie verslechterde, en 27% wacht op verdere afbraak in 2017.
Echter, de autoriteiten zijn niet moe om mensen te overtuigen dat het land is ervan overtuigd gang gaat om economische groei. Echter, de inkomens blijven vallen, zegt het hoofd van de internationale kapitaalmarkten, Instituut voor wereldeconomie en internationale betrekkingen, RAS Yakov Mirkin. "Rekening houdend met de interne factoren, die we wentelen in het "moeras" van de economie met de concentratie van financiële middelen in Moskou. Maar "goed gevoed" het kapitaal te beoordelen het geheel van het land is een grote vergissing. Hier over de levensstandaard in de tsjechische Republiek, en de cafés zijn gevuld, en hebben genoeg geld. In de regio ' s, het inkomen per hoofd van de bevolking is aanzienlijk lager. Maar ook externe factoren die niet te voorspellen: hier ziet u hoe de curve geeft. Als we houden de hoge prijzen voor grondstoffen, terwijl de vraag, en de consumenten van een olie kraan iets zal krijgen. Als in de mondiale economie, zal alles rustig, en het russisch heeft een kans om te groeien," - zei: "MK" expert.


Комментариев нет:

Отправить комментарий